26/03/2018

Informatieavond sportvoeding

Op donderdagavond 29 maart 2018 van 19 tot 21 uur organiseert Scholten-Cycling in samenwerking met Titia van der Stelt (sportdiƫtiste en bewegingswetenschapper) een informatieavond over sportvoeding. Titia is mede werkzaam bij Team Sunweb en begeleid daar Tom Dumoulin en de rest van de ploeg naar fantastische prestaties.

Pasta, eieren, eiwitpoeders, supplementen en shakes. Hoe zit het nu echt met sportvoeding en wat kun je het beste eten om het maximale uit je sportprestaties te halen? Een goed voedingspatroon is voor elke sporter belangrijk, bijvoorbeeld om maag- en darmklachten tijdens wedstrijden te voorkomen, het goede gewicht te bereiken om optimaal te presteren of in een bepaalde klasse mee te mogen doen. Met de juiste voeding kun je beter presteren, hongerklop voorkomen en sneller herstellen na je training of wedstrijd. In Eet als een atleet scheiden drie experts de zin van onzin en vertalen zij op toegankelijke wijze de wetenschap naar de praktijk, inclusief heerlijke sportrecepten én handige voorbeelddagmenu's. Eet als een atleet is er voor elk type sporter, of je doel is om fit te blijven of om de top te bereiken. Welke sport je beoefent, hoe vaak je dat precies doet en welke leeftijd je hebt, maakt daarbij niet uit.

Opgave voor deze avond graag aanmelden via SMS of Whatsapp: 06 3131 9900. Stuur een bericht met uw naam, adresgegevens en het aantal mensen dat meekomt.

Op vrijdag 30 maart hebben wij een Lady’s day speciaal voor dames. Deze dag kun je alles te weten komen over dameswielrennen. Deze dag is van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Zaterdag 31 maart geven wij s’ochtends van 10.00 uur tot 12.00 uur technische uitleg over zaken als elektronisch schakelen, tublessbanden, schijfremmen etc. s’Middags van 13.00 uur tot 15.00 uur infomiddag over E-bikes. Deze dag is van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Zondag 1 april gesloten

Maandag 2 april hebben wij Mega Show acties, een dag vol acties en activiteiten. Nieuw: Pinarello Nytro elektrische racefiets. De Olympische racefiets van Tom Dumoulin. 20x Gouden ei Actie, op verschillende race en ATB-fietsen 25% korting! Live aanwezig: ons nieuwe Scholten-Cannondale MTB-team. Deze dag is van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Voor meer informatie en alle acties: scholten-cycling.nl/paasshow.