20/05/2017

Veteranen weer naar Limburg

Op maandag 15 Mei 2017 vertrok een groep van 11 personen weer voor hun jaarlijkse tripje naar het verblijf in Bruisterbosch.

Op het laatste moment waren er nog een paar afzeggingen maar de rest ging weer vol goede moed op reis. De gemiddelde leeftijd was dit jaar precies 70 jaar. De weersvoorspellingen waren goed en dat bleek te kloppen.

Na een vlot verlopen heenreis konden we `s-middags nog een mooie rit maken van 52 km. Het klimmen was eerst wel weer wennen maar altijd weer mooi om te doen. Het avondeten was weer goed verzorgd bij "op het indsje" en we konden daarbij zelfs heerlijk op het terras zitten. Ook bij terugkomst bij ons verblijf konden we tot laat heerlijk buiten zitten met heerlijke drankjes en weer mooie verhalen erbij.

Op dinsdag werd er een deel van de Hel van Mergelland gereden over een afstand van 80 km. Weer met uitstekende omstandigheden en tijdens deze rit kregen we ook de enige lekke band van deze dagen. Daarna weer goed eten en tot laat buiten zitten.

Woensdag een mooie rit van 90km met daarbij hoge temperaturen tot zelfs 32 graden. Maar met voldoende vlaai onderweg en ijs in Camerich was dit ook weer een prachtige rit.

Voor donderdag werd regen voorspeld en dat klopte ook wel. Dus toen inderdaad bleek dat het tot in de middag bleef regenen en omdat er enkele `s-avonds toch al naar huis moesten, werd besloten om maar richting huis te gaan. Iedereen was weer enthousiast over deze trip en door de inzet van de groep tijdens ons verblijf was het weer een succes. Dit jaar is de groepsfoto mislukt dus die ontbreekt.

Johan Snippe