MTB

TCHWV MTB Trainingsavonden 2022

Ook dit jaar hebben we onze vaste trainingsavonden waarin we trainen op het verbeteren van je MTB-skills.

WAAR EN WANNEER

Tijdens de zomertijd periode trainen we op de woensdag avond op de route van Hardenberg en omstreken. We starten dit seizoen op het terrein van Total Outdoor, exacte starttijd is terug te vinden in het trainingsschema. 

Klik hier voor een route beschrijving naar Total Outdoor

DE TRAININGEN

De trainingen zijn opgedeeld in 3 blokken met technische en interval trainingen en een toeravond. Aan het einde van het seizoen organiseren we de MTB Challenge, dit is een MTB-meerkamp waarin je de opgedane skills van het seizoen met een wedstrijdelement in praktijk kan brengen. En op de laatste training gaan we het seizoen gezellig afsluiten.

NIVEAUVERSCHIL

Er wordt training gegeven op verschillende niveaugroepen, waardoor iedereen z’n MTB-skills kan verbeteren en op zijn of haar eigen tempo kan rijden.

MEE DOEN?

TCHWV leden kunnen altijd in clubkleding aansluiten. Jeugdleden ouder dan 14 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene of met toestemming van ouder(s)/verzorger(s).

Ben je nog geen lid en wil je een keertje vrijblijvend mee trainen? Meld je dan bij een trainer (herkenbaar aan de rode rugzak). Wil je vaker mee trainen wordt dan voor een klein bedrag lid.

Helm, verlichting (zie schema) en een veilige MTB  zijn verplicht voor deelname!

Vanwege koningsdag komt de MTB training op 27 april te vervallen!